Üdvözöllek! Tolvaj Sándor vagyok.

szolgáltatásalapú vállalkozók webes szakértője

2003 óta vagyok a kreatív világ része. Kezdetben – 2003-tól 2007-ig – többnyire nyomdai anyagok készítésével foglalkoztam, viszont a digitális nyomdai főállásom mellett már akkoriban voltak saját webdesign megkereséseim is.

Mivel a nyomda mellett mindig is érdekelt a web, így 2007-ben kaptam meg első komoly webes megbízásomat, ami egy céges portál felépítése volt. Ezen projekt sikeres átadása után vetettem bele magam a webes világba.

2010-ben indultam el a vállalkozói lét és a vállalkozás támogatás irányába azzal a felismeréssel, miszerint egyre inkább fontossá vált a kisvállalkozóknak is az online jelenlét. Ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett az igény a munkámra.

Az azóta eltelt több, mint tíz évben rengeteg különböző témájú és kvalitású vállalkozásnak segítettem a kicsiktől a nagyokig. Olyan ismert cégek projektjein dolgoztam, mint a Honda, Időkép, Oriflame, Viasat, Peugeot, Karthago Tours, AXE, Tesco, Heineken, Pizza Hut, Schneider Electric, ThyssenKrupp.

Ügyfeleim között megtalálhatóak az egyéni tanácsadóktól kezdve kis- és közepes vállalkozásokon át nagy cégek partneri együttműködései is. Sok éves kreatív tapasztalattal, folyamatos fejlődéssel és kiterjedt szakértői hálóval tudom a legjobbat garantálni számodra, és azon dolgozom, hogy közösen sikerre vigyük álmaidat.

A LinkedIn szakmai önéletrajzom ide kattintva tekintheted meg.

Küldetésem

Szerintem a jó weblap gyors, biztonságos, megtalálható. A ma megtalálható rengeteg házilag elkészített (DIY) megoldás során ebből a három összetevőből többnyire hiányzik az összes tényező.

Amikor egy vállalkozó a weboldalon spórol, mondván azt, hogy „én is meg tudom csinálni, mert csak összekattintom WordPressben”, az a legtöbb esetben nem követi sem a felhasználóbarát szabványokat, sem a keresőoptimalizálási szabályokat, sem pedig a biztonsági követelményeket.

Célom és motivációm az, hogy edukáljam a vállalkozókat a fentiek fontosságában és segítsem őket a megvalósításában. Ezzel egy, jobb, hatékonyabb és biztonságosabb webet hozzunk létre. Mert ez az ügyfeleken is múlik.

Tolvaj Sándor - konzultáció
Sanyi
Tolvaj Sanyi telefonál

“A jó dizájnt nem akkor érjük el, ha már nem tudunk többet hozzáadni, hanem akkor, amikor már nem tudunk többet elvenni.”

/Antoine de Saint-Exupéry/

Alapértékeim
vállalkozás támogatás, weboldal készítés, asszisztencia - kávé - kik vagyunk

Mit mondanak mások?

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0