Egy órányi beszélgetés számos problémát megoldhat.

Webes szakértői konzultáció

Bármilyen megoldhatatlannak tűnő problémád akad a webes megjelenéseddel kapcsolatban, jó helyen jársz!

Pályám során találkoztam már néhány jellegzetesen előforduló hibával, így biztonsággal állok a kérdéseid elé és hosszútávú megoldásokkal tudok szolgálni.

Kun Szilvi
Kun Szilvi
Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner
Tovább olvasom
Gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni, és minden kívánságom hipp-hopp teljesült. Kaptam ötleteket arra is, amiről nem volt elképzelésem. Jó szívvel ajánlom Sándort.
Bíró Balázs
Bíró Balázs
Személyes hatékonyság tréner
Tovább olvasom
Gyors, hatékony és nagyon szerteágazó tudás van a háttérben! Csak ajánlani tudom. A weboldalam bármiféle változtatását, emailrendszer összefésülését egy délután alatt megoldottuk.
Várnagy Borbála
Várnagy Borbála
General Manager at Patent Budapest
Tovább olvasom
Precízen és pontosan dolgozik, az ajánlatában foglaltakhoz tartja magát, a kommunikáció mindvégig gördülékeny volt, a konzultációk hasznosak. Jó szívvel ajánlom őt.
Teszár Balázs
Teszár Balázs
Önazonosság mentor, férfi kör vezető, Eco konzulens, a Közös Égi Tér társalapítója.
Tovább olvasom
Minőségi, profi munka, tiszta kommunikáció és keretek, nagyszerű végeredmény. 10/10-es együttműködés, köszönöm!
Lajkó Ferenc
Lajkó FerencStrategic Consultant, Industrial Expert of transport & logistics, Executive Coach / Mentor
Tovább olvasom
Sándor kiváló példája annak, hogy a kemény munka sikerhez vezet. Agilis és szorgalmas egyéniség, aki lelkesedik az eredmények eléréséért. Kifejezetten ajánlom.
Aurelia Reichardt
Aurelia Reichardt
Önismeret-mentor, életvezetési előadó, életvezetési tanácsadó, kultúra népszerűsítő
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok vele: gyors, korrekt, jó ízlésű. Nagyon jó ember. Folyamatosan képezi magát. Hiteles, megbízható személyiség.

Veled is előfordult már, hogy

Volt már olyan, hogy

technikai támogatás, vállalkozástámogató konzultáció

Az online jelenlét nagyszerű dolog. Ahhoz viszont, hogy megértsd az online világ működését – azt, hogy hogyan illeszkedik a weboldalad a rendszerbe és az ügyfeleid eléréséhez milyen eszközökre lehet szükséged, rengeteget kell kutatnod és tanulnod.

Az online kurzusok és a social média gyorstalpalók ugyan rengeteg tudást adnak, viszont nem segítenek abban, hogy egyből átlásd a big picture-t.

Küldetésem az, hogy lerövidítsem számodra a válaszokhoz vezető utat, ezzel időt spóroljak a vállalkozásodnak, és lehetővé tegyem a folyamatos és fókuszált fejlődést mindenféle buktatók nélkül.

Webes szakértőként abban segítelek, hogy könnyen eligazodj a webes útvesztőben és azáltal, hogy én otthon vagyok a webes a világban, számodra is lehetővé tudom tenni ugyanezt. Ezt jelenti a szlogenem is, ami úgy szól: Légy Te is otthon a weben!

Tipikusan előforduló konzultáció témák

Ez a konzultáció rávilágíthat arra, hogy mire érdemes összpontosítanod, mik a számodra legoptimálisabb eszközök, mit érdemes automatizálnod és mit érdemes kiszervezned az online jelenléted működtetéséhez.

Hogyan dolgozunk együtt?

A konzultáció 60 percig tart és a díja 25 000 Ft + 27% Áfa. Ennyi idő alatt a legtöbb technikai problémát és felmerülő kérdést át tudjuk beszélni.

1. Válassz egy időpontot!

Válaszd ki a naptárban a számodra megfelelő időpontot, majd add meg az adataidat! A számlázási adataidat a konzultáción fogom elkérni, és a konzultáció díját a kiállított számla alapján utalással vagy bankkártyával tudod majd kifizetni.

2. Írd le a kérdéseid!

Írd le az űrlapon a kérdéseid, amivel dolgozni fogunk!

Ebből fogok a találkozónkig felkészülni, illetve ha kérdéseim merülnek fel, amik segítik a felkészülést, azokat még előtte fel fogom tenni.

3. Nézd meg a postaládádat!

A foglalási folyamat lezárultával egy automatikus e-mailben fogod megkapni az időpontodat és a hivatkozást, ahol be tudsz lépni a konzultációra. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló egy órán belül, írj a hello@otthonaweben.hu e-mail címre!

Miért érdemes rám hallgatnod?

Üdvözöllek! Tolvaj Sándor vagyok, az otthonaweben.hu megálmodója – szolgáltatásalapú vállalkozók webes szakértője.

2010-ben indultam el a vállalkozói lét és a vállalkozás támogatás irányába azzal a kezdeti felismeréssel, miszerint egyre inkább fontossá vált a kisvállalkozóknak is az online jelenlét. Ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett az igény a munkámra. Az azóta eltelt több, mint tíz évben rengeteg különböző témájú és kvalitású vállalkozásnak segítettem a kicsiktől a nagyokig.

Ügyfeleim között megtalálhatóak az egyéni tanácsadóktól kezdve kis- és közepes vállalkozásokon át nagy cégek partneri együttműködései is. Ha érdekelnek további részletek rólam, kattints ide!

Tolvaj Sándor - konzultáció

Mit mondanak mások?

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0