WORDPRESS WEBOLDAL KARBANTARTÁS ÉS TÁMOGATÁS

Biztonságos és gyors weblap a gördülékeny vállalkozásért

A weboldalad egy befektetés, ami az elkészülte után is törődést igényel. Mint ahogy az autód szervizbe viszed, úgy a weblapodnak is folyamatos felügyeletre, frissítésre és optimalizálásra van szüksége ahhoz, hogy megfelelően működjön és ügyfeleket hozzon.

A weboldalad karbantartása egy összetett feladat. Elengedhetetlen a tökéletes, jól funkcionáló weboldalhoz. Ebben számíthatsz rám.

Tímea Pápai
Tímea Pápai
Tovább olvasom
A legjobb döntés volt Sanyira bízni a honlapunk fejlesztését! Minden elképzelésünket maximális pontossággal megvalósította, sőt további javaslatokat tett a weblapunk optimalizálására és biztonságossá tételére. Munkája igényes, precíz és gyors volt. Jó érzéssel gondolok rá, hogy mostantól szakértő kezekben van a honlapunk és van kihez fordulni, ha valamit javítani, módosítani szeretnénk.
Teszár Balázs
Teszár Balázs
Önazonosság mentor, férfi kör vezető, Eco konzulens, a Közös Égi Tér társalapítója.
Tovább olvasom
Minőségi, profi munka, tiszta kommunikáció és keretek, nagyszerű végeredmény. 10/10-es együttműködés, köszönöm! Gördülékeny volt végig a kommunikáció és az együttműködés, ami nagyon megnyugtató és biztató volt. Azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok. A szakmai profizmussal pedig közvetlenség, kedvesség, és emberség párosult.
Kun Szilvi
Kun Szilvi
Integrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner
Tovább olvasom
Gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni, és minden kívánságom hipp-hopp teljesült. Kaptam ötleteket arra is, amiről nem volt elképzelésem. Jó szívvel ajánlom Sándort.
Bíró Balázs
Bíró Balázs
Személyes hatékonyság tréner
Tovább olvasom
Gyors, hatékony és nagyon szerteágazó tudás van a háttérben! Csak ajánlani tudom. A weboldalam bármiféle változtatását, emailrendszer összefésülését egy délután alatt megoldottuk.
Várnagy Borbála
Várnagy Borbála
General Manager at Patent Budapest
Tovább olvasom
Precízen és pontosan dolgozik, az ajánlatában foglaltakhoz tartja magát, a kommunikáció mindvégig gördülékeny volt, a konzultációk hasznosak. Jó szívvel ajánlom őt.
Lajkó Ferenc
Lajkó FerencStrategic Consultant, Industrial Expert of transport & logistics, Executive Coach / Mentor
Tovább olvasom
Sándor kiváló példája annak, hogy a kemény munka sikerhez vezet. Agilis és szorgalmas egyéniség, aki lelkesedik az eredmények eléréséért. Kifejezetten ajánlom.
Aurelia Reichardt
Aurelia Reichardt
Önismeret-mentor, életvezetési előadó, életvezetési tanácsadó, kultúra népszerűsítő
Tovább olvasom
Maximálisan elégedett vagyok vele: gyors, korrekt, jó ízlésű. Nagyon jó ember. Folyamatosan képezi magát. Hiteles, megbízható személyiség.

Mi van akkor, ha reggel kinyitod a laptopod és azzal szembesülsz, hogy nincs weblapod?

Meglehet, hogy a WordPress weboldalad évek óta tökéletesen működik, ezért rá sem nézel, ebből kifolyólag a frissítések és a biztonsági mentések ellenőrzése teljesen perifériára szorul a feladatlistádban. Egészen addig amíg a weboldaladat fel nem törik, egy szoftverfrissítés el nem rontja, vagy éppen valaki valahol rossz gombra nem kattint.

Ez az a pillanat, amikor rájössz, nagy a baj, és nincs friss biztonsági mentésed. A legrosszabb esetben pedig nincs más út, csak az, hogy újra kell építened az egész webhelyet. Ez igazi horrorsztori, különösen, ha rettenetesen sok munkát fektettél bele.

weboldal karbantartás hiánya

A legtöbb weboldalt azért tudják feltörni, mert az elavult programverziót használ.

A WordPress webhelyek különösen sebezhetőek, ha nem frissítik őket rendszeresen.

  • A megtámadott WordPress weboldalak 52%-át elavult bővítmények miatt,
  • 37%-át régi WordPress rendszerfájlok miatt,
  • 11%-át idejétmúlt sablonfájlok miatt törik fel.
Elengedhetetlen az elavult komponenseket aktualizálnod, a beállításokat finomhangolnod és gondoskodnod a rendszeres biztonsági mentésről.

Mivel valószínűleg brutál elfoglalt vagy, és amúgy sem biztos, hogy szívesen foglalkoznál a weboldal karbantartás feladataival:

Ajánlom magam webmesteredként.

wordpress karbantartás, weboldal karbantartás

Szívesen leveszem ezt a terhet a válladról. A honlap üzemeltetése és a weboldal karbantartás egy igen összetett feladat, sok sok részfeladattal, így fontos, hogy a Te vállalkozásodnak is legyen elérhető közelségben egy webes szakembere, egy szakértő, aki nap-mint nap weblapokkal foglalkozik.

Mivel a weblap manapság a webes megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme – mondhatjuk alappillére, ezért úgy gondolom, hogy ez a szolgáltató – megrendelő kapcsolat egy igazi bizalmi kapcsolat. A vállalkozásodnak éppen olyan fontos, mint a könyvelő, az ügyvéd, vagy éppen az autószerelőd, aki gondoskodik arról, hogy biztonságban megérkezz a célállomásra.

Mielőtt megbízol a WordPress weboldalad karbantartásával, minden esetben készítek egy elemzést a jelenlegi állapotáról, hogy lássuk, mik lesznek azok a teendők, amiket első körben orvosolni kell ahhoz, hogy a későbbiekben együtt tudjunk dolgozni.

Az esetleges hibák kijavítása után a megbeszélt havi rendelkezésre állással fogom a weboldaladat felügyelni és karbantartani.

Mit tartalmaz a WordPress weboldal karbantartás csomag?

Hogyan dolgozunk együtt?

A havi együttműködés megkezdése előtt összeállítok egy árajánlatot kezdeti karbantartásra, aminek a mértéke a weblapod állapotától és az egyeztetéseink alatt definiált feladatoktól függ. A kezdeti karbantartást követően a nyugodt weboldal tulajdonosi lét havi 14 000 Ft + Áfa, azaz napi fél csésze kávényi befektetést jelent a vállalkozásod számára. A lépések, amik elvisznek ide:

1. Kérd az ingyenes weblap állapotfelmérést a lenti űrlap kitöltésével!

Az űrlap kitöltése után érkezni fog a postaládádba egy visszaigazoló levél, amiben megtalálod a részleteket és a további teendőket.

Menjünk az űrlaphoz most!

2. Felmérem a weblapod állapotát

Megvizsgálom, milyen rendszereid vannak, mit kell tudnom az online megjelenésedről és mi az, amire szükséged van.

Tesztelem a weblap sebességét, a rendszer és a bővítmények frissességét, a biztonsági állapotát.

3. Elküldöm neked az elemzésem és a javaslataim

Írok a tesztelésről egy riportot, javaslatokat teszek az esetleges javítandó hibákra, továbbfejlesztésekre, módosítandó beállításokra, vagy további szükséges bővítményekre.

A riportban foglaltak és az általad megfogalmazott feladatok alapján kapni fogsz egy árajánlatot kezdeti karbantartásra.

4. Elvégzem a kezdeti karbantartást

Amennyiben elfogadod az árajánlatom, egy írásos visszajelzést követően aláírjuk a szerződést és megkezdem a megbeszélt feladatok elvégzését.

Készítek a weblapodról egy biztonsági mentést, majd elkészítem a honlap frissítését. Futtatok egy vírus ellenőrzést, felülvizsgálom a biztonsági beállításokat, tesztelem, majd elküldöm neked is tesztelésre.

5. Elindul a rendszeres együttműködés

Ha tesztelted a weblapod és Te is mindent rendben találsz, elküldöm számodra a csomagajánlataimat, ahol egyhavi, negyedéves és féléves megújuló csomagok közül tudsz választani.

Csupán annyi lesz a teendőd, hogy kiválasztod a számodra legmegfelelőbb csomagot, néhány kattintással megrendeled, majd élvezed weblapod gördülékeny működését.

Az ingyenes állapotfelméréshez
töltsd ki az alábbi űrlapot!

Mit mondanak rólam mások?

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0