Rólunk

Szakértői gondoskodás a vállalkozásod sikeréért

2010-ben indultam el akkor még egyszemélyes vállalkozásként a vállalkozás támogatás irányába azzal a kezdeti felismeréssel, miszerint egyre inkább fontossá vált a kisvállalkozóknak is az online jelenlét.

Az azóta eltelt több, mint tíz évben rengeteg különböző témájú és kvalitású vállalkozásnak segítettünk a kicsiktől a nagyokig. Ez alatt az idő alatt az egyszemélyes vállalkozásból kialakult egy színes szakértői csapat, akikkel együtt dolgozunk azon, hogy sikerre vigyük a vállalkozások online jelenlétét.

Szakértelmünkkel, hozzáállásunkkal és kiterjedt kapcsolati hálónkkal garantáljuk üzleti céljaid elérését.

Tolvaj Sándor

ügyvezető, webes szakértő

Alapértékeink

  • 2002 óta a kreatív világ részesei vagyunk
  • 2006 óta a foglalkozunk weboldalakkal.
  • 2009 óta készítünk üzleti weblapokat.
  • 2010 óta stabil vállalkozói múlttal rendelkezünk és ennyi ideje dolgozunk vállalkozókkal.
  • 2011 óta dolgozunk WordPressel.
  • Több száz átadott projekt van a hátunk mögött.
  • Munkánk során különösen figyelünk arra, hogy értsd a folyamatot és tisztában légy azzal, mikor mi történik.
  • A life long learning hívei vagyunk, tehát hisszük és gyakoroljuk azt, hogy a mély szakmai ismeretek mindig lehetnek még mélyebbek.
  • Mindig a teljes embert vizsgáljuk, legyen szó akár tartalommenedzseri feladatokról vagy webes projektről, hiszen a vállalkozásod rólad szól, a Te miértjeid működtetik.

Mit mondanak mások?

Pápai Tímea
Tímea Pápaiközgazdász, okleveles ingatlanközvetítő
A legjobb döntés volt Sanyira bízni a honlapunk fejlesztését! Munkája igényes, precíz és gyors volt. Jó érzéssel gondolok rá, hogy mostantól szakértő kezekben van a honlapunk és van kihez fordulni, ha valamit javítani, módosítani szeretnénk.
Kun Szilvi
Kun SzilviIntegrál szemléletű önismereti csoportvezető, tréner
Gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni, és minden kívánságom hipp-hopp teljesült. Kaptam ötleteket arra is, amiről nem volt elképzelésem. Jó szívvel ajánlom Sándort.
Katona Renáta
Katona RenátaSzemélyi edző
Nagyon régóta dolgozom Sanyival, és a legelső pillanattól fogva értette mit szeretnék. Ez számomra azért ennyire fontos, mert nagyon rövid idő alatt meg tudjuk beszélni a feladatokat. Bármikor, ha problémám van rendelkezésre áll, és rendkívüli tisztelettel beszél velem akkor is, amikor én értem kevésbé, amit mond 🙂
Lajkó Ferenc
Lajkó FerencStrategic Consultant, Industrial Expert of transport & logistics, Executive Coach / Mentor
Sándor kiváló példája annak, hogy a kemény munka sikerhez vezet. Agilis és szorgalmas egyéniség, aki lelkesedik az eredmények eléréséért. Kifejezetten ajánlom.
Bíró Balázs
Bíró BalázsSzemélyes hatékonyság tréner
Gyors, hatékony és nagyon szerteágazó tudás van a háttérben! Csak ajánlani tudom. A weboldalam bármiféle változtatását, emailrendszer összefésülését egy délután alatt megoldottuk.
Várnagy Borbála
Várnagy BorbálaGeneral Manager at Patent Budapest
Sanyit a vállalkozásom weboldalának megújításával bíztam meg, és nagyon jó döntés volt. Precízen és pontosan dolgozik, az ajánlatában foglaltakhoz tartja magát, a kommunikáció mindvégig gördülékeny volt, a konzultációk hasznosak. Összességében teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel, jó szívvel ajánlom őt. Biztos vagyok benne, hogy valódi segítőjére talál az, aki hozzá fordul.
Reichardt Aurelia
Aurelia ReichardtÖnismeret-mentor, életvezetési előadó, életvezetési tanácsadó, kultúra népszerűsítő
Maximálisan elégedett vagyok vele: gyors, korrekt, jó ízlésű. Nagyon jó ember. Folyamatosan képezi magát. Hiteles, megbízható személyiség.
Pálos Attila
Pálos Attilaokleveles szakedző
Sándort remek szakembernek tartom, jó szívvel és teljes nyugalommal ajánlom mindenkinek. Biztos vagyok benne, nem lesznek kellemetlen beszélgetéseim később azokkal, akiknek ajánlottam.
Poór Rita
Poór Ritahumán szakértő
Bátran ajánlom Sándort, ha elakadtál, vagy nehézségeid vannak. Szerettem a közös munkát, mert a sokrétű tudás, a gyors reagálás mellé megoldásközpontú hozzáállás társul, amit ritka jó kombináció.
Teszár Balázs
Teszár BalázsÖnazonosság mentor, férfi kör vezető, Eco konzulens, a Közös Égi Tér társalapítója.
Minőségi, profi munka, tiszta kommunikáció és keretek, nagyszerű végeredmény. 10/10-es együttműködés, köszönöm! Gördülékeny volt végig a kommunikáció és az együttműködés, ami nagyon megnyugtató és biztató volt. Azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok.
Juhász Dávid
Juhász DávidMarketing koordinátor - Wolters Kluwer Hungary Kft.
Sándorban a szakma iránt mérhetetlenül elkötelezett embert ismerhettem meg. Nem csak kiváló szakember, hanem a tűpontos és tiszta meglátásai miatt nagyon jó coach is. Rettentő sok türelem, tudás és empátia szorult ebbe a kis Emberbe! :) Talán nincs is olyan téma vagy a világ dolgaiból kirakadott terület, amiről ne lehetne vele egy jóízűt beszélgetni, fejtegetni, oknyomozni. Ha tehetitek, ismerjétek meg, nem fogtok csalódni!
Németh Gabriella
Németh GabriellaÖnismereti facilitátor
Sanyival könnyed együtt dolgozni. Mindent érthetően és befogadhatóan elmond és megmutat. Mindig megtalálja a megfelelő kérdést elakadás esetén. Érti, mit szeretnék.
Mátrai Szilvi
Mátrai ​Szilviatréner, coach
Sanyit kifejezetten ajánlom, mert rugalmasan kezelte a folyamat során változó igényeinket, türelmesen és precízen kezelte minden változtatási kérésünket.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a saját alkalmazott szakterületünkön. Egyik oldalról adminisztratív, projekt menedzseri, operatív tapasztalatunkkal adjuk tudásunk legjavát, a másik oldalról pedig weboldal készítő, designer és tanácsadói gyakorlatunkat állítjuk a megrendelőink szolgálatába.

Akikkel már dolgoztunk együtt

Készen állsz egy olyan webes jelenlétre, ami kapcsolatot teremt és ügyfeleket hoz?

Igen, erre van szükségem!